Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

vineri, 16 iulie 2010

INCENDIAR - Uniunea Armenilor înalţă elogiu postum unui papiţoi drogat

Armina Stepan Cazazian, azi ieşită la produs în Belgia,
în foto, prinsă într-o pauză dă "iarbă"

Întâi a fost piţipoanca Armina Stepan-Cazazian, fiica lăutarului Mihai Stepan-Cazazian, zis şi "Vioară rece", şi al "redactoarei"cu studii de specialitate la Croitoraşu cel viteaz S.R.L. Simona Stepan-Cazazian.
Ştiţi desigur că paparuda în chestiune urla acu ceva timp pă net că are nevoie urgentă dă "iarbă" că nu o lasă tacsu s-o tragă pe nas sau în venă pe "Maricica" (nu întrebaţi care Maricica că nu ştie decât famiglia Stepan-Cazazian răspunsu).
Celebru bairam cu droguri la care au
participat
Armine Vosganian şi Narine Bogdan-Căuş

Apoi au apărut celelalte doo catastrofe - purceaua otevistă cu aere de fotomodel transpirat, Armine Vosganian, aia de-aţi văzut-o de curând în chip dă supermancă cu fofoloanca sub frunze şi pelerină din salteaua aia pă care o folosea tacsu, Varujan Vosganian cu tanti Ramona Loredana Dogaru la mare pentru ştiţi voi ce - şi "profa dă limbi" Narine Bogdan-Căuş.
Ce au făcut şi cum s-au distrat matracucile astea aţi văzut la timpu respectiv din filmul şi pozele cu petrecerea aia în care s-a făcut schimb dă fumuri, siringi (nu, nu vine dă la Sirun), votci şi fofoloance.
Şi uite bă frate că când ne-am zis şi noi că s-au terminat curvele şi drogaţii la UAR ne-am belit ochii la următoru anunţ, postat oficial acu ceva săptămâni taman pe rahatul de site al fiţuicii "Ararat" (aia condusă de Vioară-rece):
Articolu In memoriam scris dă un "redactor"
(o fi Mustangu Narcis Ştefan Eduard Antonian?
o fi porno-fotografu Vartan Martaian?

o fi lăutaru Mihai Stepan Cazazian?
Sau poate
croitoreasa Simona Stepan?)

Acu, ne-am spus, îs doo variante: ori materialu cu pricina i-a fost livrat lăutarului Mihai Stepan-Cazazian dă ficsa, aia dă trage acum pă nas iarbă belgiană pă banii statului român, ori s-a dilit într-atât Mihai Hăţuleştian, reţelistu uarist din Rahova, că a uitat că textu cu pricina e doar dă uz intern (adică să trage în siringă şi să dă mai departe, din venă-n venă, dă la Vlădica Varujan Vosganian la opinca lu biet Cezar Eramian).
Pă dă altă parte, ne-am gândit că nu tătă lumea ie obişnuită cu "fumurile" şi că, poa, e oameni simpli care nu ştie cu ce să mănâncă George Vasilievici ăsta, dă-l plânge atât de tare Uniunea Armenilor.
Şi cum nu nă place să vă lăsăm cu ochii în soare iată că am cătat ici-colo şi ne-am dumirit ca să vă dumirim şi pă voi, cititorii noştri iubiţi:
George Vasilievici, un puţoi ce făcea ce ştia iel că
să face cel mai bine la Uniunea Armenilor

Răpostaul George Vasilievici e unu din celebrii "armeni" , d-aci, dă la Constanţa. A scris - că compus nu se poate numi - vro 5 cărţi d-alea rele, cu muie şi cu tăt tacâmu de-i place lu Vosganian, şi-a tras-o cu una şi cu altu (aici ne vom opri să bifăm doar pă curva "ziaristă" Andreea Pavel, dă care am mai scris icişa), a făcut rost dă droguri cui vroia (nu-i aşa nene Tavitian???) şi cui nu vroia, fusese la bulău pentru trafic dă droguri (o să spunem altădată cin l-a scos de acolo), fusese internat de vro 6 ori la sediu central al lu Gabriel Diradurian şi, în cele din urmă, încercase dă vro 3 ori să-şi ia beregata.
Ca să nu mai lungim vorba vă spunem doar că, ajutat tăt de "iarbă" se pare, a reuşit, de l-a găsit sorsa atârnat dă un fular, pendulând pă balcon, cu ochii în zare, zice-se spre Bd. Carol 43, Bucuresci, România.
Portrete mai faine le fac cititorii site-ului:
"Făcea glume macabre tot timpul. În urmă cu o săptămână, în cercul nostru de prieteni s-au primit SMS-uri care anunţau moartea lui George din cauza unei supradoze. Ne-am speriat, am sunat pe numărul de pe care am primit mesajul şi am dat de el. Râdea“, a povestit unul dintre prietenii săi."
„Avea perioade când era lucid, perioade când aveam impresia că o lua razna. Auzisem că în iarnă s-a internat în spital pentru a scăpa de dependenţa de droguri" a povestit un alt apropiat de-al său.
"Poliţiştii spun că Vasilievici a avut mai multe tentative de a se sinucide şi a fost internat de mai multe ori în clinici de specialitate. În urmă cu 10 ani, tânărul fusese reţinut într-o cafenea în timp ce consuma droguri de mare risc. Drogurile l-au adus aici. Ştiu că sună prozaic şi previzibil, dar ăsta e adevărul: şi-a făcut praf viaţa cu drogurile“, comentează Hazzo’s Blog.

În concluzie, iată pe ce se duc banii statului român: laso dracu dă cultură, ce tre aşa ceva la Ararat? Să nu mai spună nemenea că noi, armenaşii, nu suntem în pas cu moda.
Trăiască aşadar elogiul drogaţilor armeni din România!


P.S. Noi nu sperăm decât că alde Vosganian, Stepan Cazazian, colonelu Bergi Margarian, îngheţăţaru Sirun Trezian + curvele afumate Armina Stepan, Armine Vosganian, Narine Bogdan Căuş, Mihaela Vosganian, Ina Gheorghiu, etc. etc. etc. să fi învăţat măcar ceva dă la drogatul plâns oficial în "Ararat":
cum să face nodu la fular!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu