Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

miercuri, 7 iulie 2010

Varujan Vosganian şi Călin Popescu Tăriceanu implicaţi în jefuirea unui bătrân?


Reporterii WWW.STL.RO au aflat, in exclusivitate, ca un batran din Bucuresti, Dumitru Marin, s-a plans politistilor ca a fost pacalit de un anume Richard Feig care i-ar fi promis diverse avantaje daca il imprumuta cu suma de 170.000 de euro. Povestea din spatele acestui dosar este halucinanta.

Potrivit batranului, Feig (fost candidat pentru Camera Deputatilor) i-ar fi castigat increderea, spunandu-i ca este proprietarul unui teren alaturi de Calin Popescu Tariceanu si ex-ministrul de Finante Varujan Vosganian.

“Prietenul” fostului premier i-ar mai fi spus lui Dumitru Marin ca terenul a fost cumparat de un cetatean olandez, dar ca acesta nu a platit toata suma asupra careia s-ar fi inteles!

Cum Tariceanu si Vosganian ar fi fost presati de alte investitii, politicienii l-ar fi mandatat pe Richard Feig sa faca rost rapid de bani, ramanand sa-si achite datoriile dupa ce incaseaza ultima transa de la olandezi.

Martorii spun ca Richard Feig s-a folosit de "nume grele" din politica romaneasca

Pentru a fi cat mai credibil, Richard Feig mi-a aratat si cateva fotografii in care aparea alaturi de domnul Tariceanu. Mi-a mai spus ca nasul fetei lui este chiar Mugur Ciuvica, un alt personaj cu greutate in lumea politica romaneasca”, ne-a povestit Dumitru Marin.

Acesta a adus deja si doi martori, care au confirmat intreaga poveste. Surse din cadrul Politiei Capitalei au confirmat pentru WWW.STL.RO existenta acestei plangeri si ca se fac cercetari pentru a stabili daca fapta a avut loc.

Cine este Richard Feig?

Reporterii STL.RO au aflat ca asa-zisul partener de afaceri al celor doi politicieni de varf din cadrul PNL este un fost candidat la functia de parlamentar in Camera Deputatilor in anul 2004 din partea Partidului Actiunea Populara.

In schimb, el nu figureaza ca membru PNL, asa cum ii spusese batranului.

Din informatiile noastre, Feig a depus si el o plangere la Politiei in care arata ca fiii batranului l-ar fi amenintat cu bataie daca nu returneaza banii. Initial, el s-a oferit sa restituie 100.000 de euro, suma pentru care s-a semnat si un act la notariat, dar a amanat plata mai multe luni.

Sursa

15 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca doriti sa luati legatura cu Richard va conduc la adresa lui 0763701908.Tot un pagubit!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule radeon dan si eu il caut ! Din cate am inteles detineti informatii despre adresa si datele de contact ale lui Feig Richard , as fi interesat sa discut cu dumneavoastra !
    Ofer rasplata celor care ma vor ajuta sa dau de dansul !

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt unul dintre pagubiti . Cotactat-ma : mihai.mihaid@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. as dori sa stiu daca a reusit cineva sa isi recupereze banii, si cum a reusit ? si eu sunt un pagubit, de 3 ani se face ca ploua

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Numele meu este Popa Silviu, litigiul dintre mine si Richard s-a incheiat, este un baiat de buna credinta, am ramas in continuare amici

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua

    Sunt unul din cei pagubiti de acest clan infractional in serie numit Feig.

    O sa va ofer cateva informatii despre acest Escroc in serie si respectabila sa familie.

    Tatal lui se numeste Boris Feig ,este profesor de lb germana si a aparut de curand la o televiziune locala ,prin care ne invata cum sa supravietuim Holocaustului ,insa nu ne invata cum sa escrocam oamenii in varsta .
    Il gasiti aici

    https://www.youtube.com/watch?v=cd9MngQOs24


    Sotia lui se numeste Alexandra feig,este profesoara la Mark Twain School si ii gasiti poza aici
    https://www.facebook.com/alexandra.feig.9?fref=ts

    Daca doriti sa luati legatura cu mine lasati un mesaj

    RăspundețiȘtergere