Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

miercuri, 7 iulie 2010

INCENDIAR: Varujan Vosganian filmat in timp ce făcea sex cu minore

In mod surprinzator, violatorul Adrian Buduroi si complicii sai au iesit cam repejor de dupa gratii, desi in dosarul instrumentat de DIICOT Iasi, credem noi ca au existat destule probe si concludente, pentru condamnarea acestuia la mai multi ani.

Cum, pentru judecatorii ieseni se pare ca Buduroi, cel care a rapit, violat si scos la produs mai multe fete, undele dintre ele minore, nu reprezinta pericol public, ne intrebam, daca nu care cumva, in Justitie au intervenit, unii clienti sus pusi ai traficantului de minore, unii dintre ei detinand importante functii politice.

Dupa cum v-am mai aratat in paginile acestui ziar, unul dintre clientii preferati ai lui Adrian Buduroi, era chiar primarul comunei Mogosesti Siret, respectiv “campionul violurilor” Damian Butnaru, cel care a avut mai multe plangeri de acest fel, din partea unor fete minore, dosare musamalizate cu succes de catre militieni de la Politia Pascani, aflati in cardasie evidenta cu acesti monstri cu fata umana.

Unul dintre personagiile care ar fi putut interveni in favoarea infractorului “nedovedit” Adrian Buduroi este chiar senatorul liberal Varujan Vosganian, un animal politic care mananca degeaba painea romanilor de mai multi ani (na: afirmatia nu are nimic intentionat discriminatoriu la adresa originii etnice a politicianului respectiv), fara ca de pe urma lui sa se vada vreo realizare.

Dupa cum reiese din informatiile detinute de cel mai adevarat site de stiri actual din Romania (Exploziv News), dar si din documentele puse la dispozitia acestor ziaristi de serviciile secrete, senatorul Varujan Vosganian nu numai ca s-a dedulcit la romancute minore si crude, ba chiar a fost prins cu mata in sac in acest sens, el fiind filmat cu camera ascunsa, chiar da catre cel care ii livra puicutele imature!

Varujan filmat in compania minorelor

Senatorul liberal Varujan Vosganian a fost filmat facand sex cu minore si este santajat conform unui raport al SRI aparut in ziarul Exploziv-News, chiar de catre cel care ii livra fetitele si anume Vasile Bogdan, patron al Hotelului Unirea din Focsani, personaj apropiat si actualului ministru de interne. In documentul, ce vi-l punem si dumneavoastra la dispozitie, este scris urmatoarele (subliniat cu rosu): “Pe langa cei mentionati sunt santajati cu casete compromitatoare si politicieni precum Nini Sapunaru deputat – PNL sau Varujan Vosganian senator – PNL (detalii la video VSS-269-2). Acestia au fost filmati in mai multe randuri cu aparatura ascunsa in peretii camerelor de catre VB (nn. Vasile Bogdan) in timpul unor acte sexuale intretinute cu minore in Hotelul Unirea”, cele scrise in documentul acesta ne-a facut sa ne dam seama, de ce Varujan a dat asa usor inapoi cand a fost vorba sa fie promovat comisar european, fapt care ne face sa credem ca nu a fost vorba atunci numai despre apartenenta sa la structurile fostei Securitati.

Cu toate ca o data cu aparitia acestui document pe piata media, senatorul liberal trebuia sa-si dea imediat demisia din toate functiile detinute, iar partidul sau, adica PNL-ul “imaculatului” Crin Antonescu, ar fi trebuit sa se delimiteze imediat de aceasta caricatura tinuta artificial in viata politica de unele cercuri financiare oculte (nn: apropiate lui SOV) pana la lamurirea intregii problematici, in cel mai bun stil strutzo-romanesc, s-a preferat ascunderea gunoiului sub pres si a capetelor politicienilor “responsabili” in nisip!

Varujan, creditor al violatorului Damian Butnaru

Nu cu mult timp in urma satenii din comuna Mogostesti Siret se intrebau ce a patit senatorul liberal Varujan Vosganian (foto mijloc, consiliera sa de imagine: Loredana Ramona Dogaru) de vine in vizita “aproape zilnic” in aceasta localitate, dupa cum se si intreba unul din concetatenii primarului Butnaru.

Daca afacerile derulate de primaria Mogosesti Siret ar fi unul dintre indiciile din aceasta ghicitoare, trebuie remarcat ca Varujan Vosganian a fost extrem de harnic cand a venit vorba de adus bani primarului Damian Butnaru, fapt care ne-a facut la fel sa ne intrebam ce resort il mana in lupta, ca doar in judetul Iasi mai sunt destui primari liberali insetati de fonduri.

Deloc curios e si faptul ca fiecare vizita a senatorului Varujan Vosganian se transforma in zi de sarbatoare pentru primarul Damian Butnaru, cel care cu aceste prilejuri organiza paranghelii de pomina.

Iar cum, cand petrece, “Campionului” ii place sa aiba prospaturi prin preajma, nu este exclus ca acesta sa fi apelat din nou la amicul sau Adrian Buduroi, cel specializat in livrat fetite pentru smecherii cu bani din Pascani si imprejurimi.

Chiar daca nu avea pe moment nici o “fata” de livrat, Buduroi facea imediat rost, asa dupa cum v-am aratat in alte materiale, luand pur si simplu cu japca fete din discotecile din zona, fete care de-a lungul timpului intrasera in colimatorul sau.

Aceasta stare de fapt, ne-a fost confirmata si de apropiati ai proxenetului si violatorului Adrian Buduroi, dar mai ales de apropiati ai campionului violator Damian Butnaru, primar care apare intr-un dosar de la Politia Pascani (dosar musamalizat bineinteles) pe motiv ca ar fi comandat si primit de la Buduroi “virgine”!

Daca s-a infruptat sau nu si senatorul liberal Varujan Vosganian din “trufele” oferite de catre Buduroi si Damian, ramane de vazut, cu toate ca sursele noastre spun da, lucru care insa mai ramane de probat cu marturii ale victimelor si eventual cu fotografii.

Cert este ca odata cu picarea lui Buduroi in plasa politistilor de la DIICOT Iasi, senatorul Varujan Vosganian nu a mai fost vazut deloc prin comuna, parangheliile in onoarea inaltului oaspete au incetat, dar si mai putine investitii in comuna sau realizat!

Un indiciu in stoparea curiozitatii celor ce sunt manati de acest sentiment, este faptul ca majoritatea parangheliilor se organizau la Tabara de la Muncel, denumita “Poiana Cerbului”, fapt care a impiedicat pana acum sa razbata de acolo spre locuitorii din Mogostesti si zona vreo informatie mai deochiata, insa doar pana acum!

In episodul viitor, va vom povesti sau mai bine spus va vom oferi in exclusivitate marturia unei victime a violatorului Buduroi, care a luat-o cu japca pe cand avea 15 ani, iar politistii pascaneni, aia care zic despre baietii de la DIICOT ca ar fi incompetenti (adica ca nu stiu sa faca un dosar), au incercat si in cele din urma reusit (prin agresiune fizica si psihica) sa o determine pe sarmana fata (si pe parintii acesteia) sa renunte la plangere, nu de alta dar a vazut ca la Pascani violatorii sunt mai presus de lege!

Vlad Antonescu


Cât despre cine este celebrul Vasile Bogdan şi ce rude are el în gaşca armenilor pupincurişti de cur Vosganiesc vom vorbi într-un episod viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu