Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

joi, 29 iulie 2010

INCENDIAR: Cel mai cunoscut futai din Uniunea Armenilor. Varujan Vosganian + Dana Cobasnian = LOVE

Rândurile de mai jos au sosit pe adresa noastră imediat după ce am publicat lista celor mai frecate 10 madame Vosganieşti.
Deocamdată redăm mai jos textul şi mulţumim autorilor lui.
Vom reveni însă în curând cu fotografii, scrisori şi alte mărturii explozive despre Dana Cobasnian şi amantul său, Varujan Vosganian.

Frontul Armenilor

"Îndrăznim să ghicim cine se ascunde prima sub iniţialele celor 10 curve ale Curvarului Şef al UAR, taurul comunal, pardon, taurul Comunităţii Armene din România.
Deocamdată azi ne vom încerca norocul să ghicim cel mai greu nume, adică cine este pe primul loc, unde nu sunt trecute iniţialele!!!!
Pe primul loc se afla...........:

1. COBASNIAN DANA

A fost prima şi poate singura cu adevărat sexy-secretară a Uniunii Armenilor.
Apărută de nu se ştie unde chiar în primele zile ale înfiinţării - sau mai bine spus reînfiinţării - UAR, în anul 1990, Dana Cobasnian s-a lipit imediat, ca timbrul de scrisoare, de mădularul şefului UAR .
Fosta nevastă a lui Gabriel Boris Cobasnian, se pare operator imagine la Trustul de Presă al Armatei, la divorţ i-a cerut acestuia acceptul să-şi păstreze numele armenesc dobândit prin căsătorie. Prin urmare nu avea nimic pur-sânge armenesc în ea decât, desigur, nişte sloboz armenesc rămas de la fostul bărbat şi împrospătat apoi, desigur, de cel ce avea să-i devină amant, Varujan Vosganian.
Pe motiv probabil că purta nume armenesc îşi făcea de treabă prin nou reînfiinţata Uniune a Armenilor doar-doar o pica ceva şi pentru guriţa ei. Şi exact asta s-a şi întâmplat în urma frecventării cursului de limba armeană, susţinut în acele vremuri de debut ale UAR, chiar de către „profesorul” curvar-şef Varujan Vosganian.
Nu a durat mult şi Dana Cobasnian şi-a făcut remarcată din ce în ce mai mult prezenţa faţă de cei care aveau ocazia să calce mai des prin holurile din aceea perioadă ale sediului iniţial al UAR, în fosta redacţie "Nor Ghiank" şi "Ararat".
După cum era şi normal, curvarul principal al UAR nu putea să scape ocazia să nu aibă o asemenea bucăţică de gagică pe lângă el. Pentru că, tre să recunoaştem, Dana Cobasnian chiar era o bucăţică bună rău di tăt, de ţi se scula chiar în momentul în care o priveai.
Drept urmare Varujan Vosganian i-a oferit postul de secretară a UAR şi, concomitent, postul de amantă a Preşedintelui proaspăt ales.
Ce vremuri frumoase erau pe-atunci pentru cei doi porumbei!!!
Aproape zilnic veneau împreună spre sediul UAR dar asta doar până la colţul străzii Armeneşti, unde aveau grija să se despartă şi să intre separaţi la interval de câteva minute, chipurile pentru fraieri. Căci trebuia să pară ca şi cum nu au venit împreună, ci fiecare de la casa lui.
Chestia asta a mers o bucată de vreme până când lumea s-a prins că era prea mare concidenţa ca, la câteva minute după ce apărea unu', să apară şi celălalt.
Uşor-uşor s-au strâns şi alte dovezi ale amorului lor, mai ales că Varujan Vosganian, oricât de şmecher se crede, mai are o slăbiciune în afară de gagici, şi anume moare să se laude prietenilor apropiaţi cu ce femei fute el.
Aşa că, în mai puţin de un an, toată lumea aflase că preşedintele Uniunii Armenilor, Varujan Vosganian, şi-o trage la greu cu secretara sa, Dana Cobasnian.
Dar, cum se întâmplă mai tot timpul, ştiau toţi mai puţin fraiera de nevastă-sa, "compozitoarea" Mihaela Vosganian.
S-a găsit însă cineva să-o informeze şi pe paparudă în cele din urmă că bărbacsu îi pune coarne d-alea de cerb prahovean cu secretara UAR.
Acest cineva a fost un bun amic a lui Vosganian, Nşan Bogdan-Căuş (tatăl "profei, de limbi şi droguri" Narine Bogdan Căuş n.n.), gelos la culme pe succesul afemeiatului Varujan şi sătul să-l tot asculte cum se laudă într-una cum i-o tot trage sexi-secretarei Dana Cobasnian. Nşan Bogdan Căuş se simţea, probabil, şi complexat de faptul că pe-atunci, ca şi acum, era tăt un gras şi un nasol, fără noroc la amante.
Deci Nşan s-a gândit să-i facă lui Vosghi o mică surpriză…
A pus mâna pe telefon şi i-a povestit nevestesii încornorate tăt ce ştia el despre aventura lui bărbacsu cu secretara UAR. Poate a mai pus ceva şi de la el, ca deh, aşa e mai frumos.
Este notorie printre angajaţii din aceea perioadă ai fiţuicilor "Nor Ghiank" şi "Ararat" şi printre cei de la Uniunea Armenilor, martori fără voie, criza de isterie a paparudei înşelate Mihaela Vosganian şi înfruntarea pe care aceasta a avut-o, fofoloancă-n fofoloancă, cu Dana Cobasnian amanta futangiului şef.
Era într-o zi de vară, prin anul 1991 (parcă) în holul redacţiei fiţuicilor "Nor Ghiank" şi "Ararat" şi al sediului de buzunar al Uniunii Armenilor din str. Armenească nr. 13.
Atunci şi-a făcut apariţia paparuda Mihaela Vosganian, neagră şi băţoasă, intrând tiptil în clădire şi - după ce se asigură prin glasvandul uşilor că este acolo şi rivala ei, Dana Cobasnian - aşteptând momentul în care unul dintre angajaţi iese olecuţă pafară ca să-l roage s-o cheme în holul scării pe amanta lui Vosghi.
Aceasta iese şi se duce să vadă cine o caută, se pare că nu i se spusese exact cine este persoana care o invită afară, şi când dă cu ochii dă Mihaela Vosganian s-a declanşat brusc un miros urât mirositor, provenit după cum cred ca aţi ghicit deja, de la căcatul care l-a făcut pe ea la vederea paparudei "compozitoare".
Pentru că era clar motivul pentru care venise aceasta acolo.
Cine a avut curiozitatea să tragă cu urechea, dar nu era chiar nevoie pentru că uşile erau larg deschise, că era vară şi cald iar atunci UAR şi redacţiile nu erau aşa bine dotate ca acum cu aer condiţionat, au avut prilejul să audă tot circul dintre amantă şi soţie. Mihaela era foarte hotărâtă să tranşeze cât mai clar şi la obiect preacurvăsăria lui bărbacsu cu amanta, şi îi pune în vedere Danei Cobasnian ca în cel mai scurt timp să dispară din preajma lui Vosghi şi din perimetrul UAR-ului.
Ce a urmat este lesne de înţeles, toţi cei prezenţi care au auzit perfect scandalul dintre cele două rivale, au făcut feţe-feţe, însă ca şi cum nu s-a petrecut nimic, fiecare şi-a continuat munca parcă mai cu spor.
Asta pentru că tot circul i-a mai trezit la viaţă din lenea care o aveau cu toţii (şi atunci ca şi acum).
Subiectul s-a discutat aprins dar nu atunci şi nu acolo, ci de fiecare în particular. Efectul acelei vizite a Mihaelei Vosganian s-a văzut în scurt timp, Dana Cobasnian luându-şi tălpăşiţa definitiv de la UAR, şi dacă e posibil ca în altă parte să fi continuat a se mai fi văzut cu futăciosul şef al armenilor din România, la sediul UAR şi prin preajma acestuia nimeni n-a mai văzut bucăţică de curişor cărnos de a lui Dana Cobasnian.
După mulţi ani s-a mai aflat despre ea că ar fi pe undeva prin Germania, remăritată şi cu copii. De remarcat faptul că prezenţi la aceea lovitură mortala pentru moralitatea acestui porc nesimţit care este Varujan Vosganian au fost printre altii, Sergiu Selian, regretatul Secretar General al UAR Setin Maganian, Mihai Stepan Cazazian, Natalia Gheorghiu şi doamna Şuster Elena.
Din păcate, prin faptul că nu a primit nici un vot de blam din partea celor prezenţi, acest îngâmfat om ce se vrea în continuare a fi şeful comunităţii armenilor a continuat şi pe mai departe să facă ce ştie el mai bine, adică să-şi înşele nevasta în draci!!!
A urmat o listă lungă cu alte amante cu care şi-a făcut de cap pe unde a putut, inclusiv prin birourile UAR-ului.
Deocamdată atât.
Într-un episod viitor vom povesti şi cum a ajuns Natalia Ina Gheorghiu să fie unsă în cele din urmă secretară a UAR, chiar dacă iniţial nu asta şi-a dorit afemeiatul de Vosganian.
Vor mai urma, desigur, şi multe alte dezvăluiri, că doar se apropie Conferinţa Naţionala a UAR şi armenimea trebuie să ştie exact cum a fost şi cum este în realitate acest perfid Varujan Vosganian.
Asta chiar şi în cazul în care prostia sau alte interese îi vor face pe armenii noştrii să-l propună şi să-l voteze… tot pe Vosganian!

VOCEA ARMENILOR"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu