Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

miercuri, 4 august 2010

INCENDIAR: Varujan Vosganian a belit-o. Lista necenzurată a curvelor papagalului senator Varujan Vosganian continuă

Publicăm în cele ce urmează un nou articol semnat de colaboratorul nostru "Vocea armenilor", sosit recent pe adresa noastră de mail. Îi mulţumim pentru informaţiile oferite şi vă asigurăm că vom continua şi noi dezvăluirile în acest caz.

Frontul Armenilor

"Revenim, aşa cum am promis, continuând să ghicim cine ar putea fi celelalte paraşute aflate pe lista întocmită de "Jurnalul Armenesc", listă apărută într-un articol din data 25 iulie a. c, taman de ziua desfrânatului-şef al Uniunii Armenilor, multilateral-dezvoltatul şi preacurvarul Varujan Vosganian.
Mai întâi să ne aducem aminte cum era întocmită lista:

1.
2. B. C.
3. C. A.
4. S. A.
5. O. A. M.
6. G. N.
7. K. H.
8. V. V.
9. P. C.
10. M. A.

Din moment ce locul I cu siguranta l-am ghicit, nu vedem de ce nu am putea reuşi să le dibuim şi pe celelalte amante care s-au bucurat de nişte "galir" armenească din partea preacurvarului şi
preadesfrânatului şef al UAR, numitul Vosganian.
Deci să ne punem pe ghicit:

- Pe locul II noi zicem că este BRATOSIN CLAUDIA. Sora renumitului ţepar Dumitru Aurelian Bratosin, Claudia s-a născut la 22 martie 1972 şi, împreună cu fracsu, deţine mirobolanta agenţie de turism "Butterfly Travel", fondată în anul 2000 cu un capital social de numai 200 RON. Pencă papagalul pseudo-senator a fost satisfăcut de performanţele ei erotice, Claudia a fost recompensată cu ceva contracte babane pentru firma de mai sus şi, mai ales, cu publicitate gratuită, de câte ori are nevoie papiţoaica, la "Realitatea Tv" unde Vântu-i frate cu armeanu'.
Locul II- Claudia Bratosin, cea care l-a
plimbat
pe Varujan pă aripile Vântului
- Pe locul III apare CHIVULESCU ARAXI. Despre personalitatea acestei piţi vom vorbi într-un episod viitor.
- Pe locul IV, hmmmm, se pare că este ŞULEA ADRIANA. Am nimerit-o şi pe asta? În cazul ăsta e cazul s-o întrebăm pe purcica Armine, supermanca fofo, dacă ştie că are doi frăţiori de care nu a auzit încă? Păi ar putea să treacă şi ea pe la vila dnei. Şulea din Gabroveni 61, pe und' îşi făcea Varujan veacu', să se joace şi ea cu Bedros Nicolae şi Teodor Asvadur!!!
- Pe locul V s-a clasat uscatura de "Fifi Caniş" - OHANESIAN ANNE-MARIE. Despre ea am mai vorbit pe acest site şi, cu siguranţă, vom mai vorbi.
- La locul VI, eeeeee, aici e treaba naibii! Ale cui or fi iniţialele alea? Mare problemă... Când o să le ghicim şi p-astea o să avem curaj să pariem toţi banii contra toate salariile din ultimii 10 ani ai redactorului-şef cuurvanator, de-o să se audă un urlet isteric răsunând din clădirea UAR, din biroul cu vedere la WC, un urlet care o să paralizeze circulaţia pe Bd. Carol 43, dinspre Biserica Armenească spre toate direcţiile!!! Păi hai să ne încercăm dibăcia şi să ghicim şi locul VI, care este ocupat de… renuminta, nemaipomenita şi rarîntâlnita mahalagioaică de renume comunitar, GHEORGHIU (ŞAHMIRIAN) NATALIA zisă şi "Ina". Am nimerit-o şi p-asta? Dacă da, atunci merităm o îngheţată de la don patron Terzian, că tot e vara afară! Un amplu articol despre rolul şi locul în Uniunea Armenilor al acestei ţaţe, paparudă ratată şi refulată, angajată de Vosganian nu pe criterii de performanţă profesională ci pe criterii de altă natură, îl veţi citi în curind. Ţineţi aproape că nu ştiţi ce pierdeti!
- Revenind la cimilituri vom continua cu locul VII. Cine oare-cine oare să fie? Voi la cine vă gândiţi? Cumva la vreo altă profă? Una dă germană şi engleză, nu dă chimie, că dă chimie a fost la locul V. După experimentele chimice şi alchimice avute cu locul V, destrăbălatul şi afemeiatul Vosghi, a zis că nu ar strica şi niste oftaturi englezeşti în timpul regulatului. Ceva gen KEVORKIAN ESTERAaaaaaaaaa HILDAaaaaaaa, yes, yes, deep inside, yesssssssss, fuck, fuck, fuck... Dar despre aventurile profei şi traducătoarei Hilda Estera Kevorkian vom vorbi în curând (ştie editura Rao, Poliromul şi şcoala nr. 21 dă ce).
Locul VII - "Limbuta" germano-engleză
Hilda Estera Kevorkian, una din eminenţele gri

ale comitetului dormitor UAR
- Dacă pe locul VIII e cine credem noi, atunci ni se cam trezesc deodată ceva amintiri "pulitice". O alternativă adică, şi dacă e chiar aşa atunci trebuie să fie sigur ALTERNATIVA 2000! Şi atunci, dacă e vorba de asta, pe locul VIII e musai VIJULIE FLORENTINA VIOLETA, fosta secretară de partid.
Născută la 11 mai 1977 şi soră a lu' cealaltă Vijulie, Narcisa Elena, zisă "Ela", pupincuristă a lui Varujan Vosganian în falimentara "România liberă", tanti Flori Violeta a făcut şi ea ceva limbi (pe semne ăsta e criteriul după care le alege Vosganian) la Cervantes ca, după '95, să-şi definitiveze studiile la Universitate, în "Relaţii publice şi comunicare" pentru a-şi trage apoi firmă, cu sorsa, şi cu un capital social de numai 200 Ron în Liviu Rebreanu 29, sub sigla pompoasă dă "Sens SRL".
Că futaciosului Vosganian îi plac alternativele, asta e clar pentru toţi, tipul stie bine ca daca vrei senzaţii noi, trebuie să alternezi când una mai slabă, când una mai grasă, când una mai babă cu una mai puştancă, când una mai largă cu una mai strâmtă, şi tot asa. Asta a făcut şi face mereu, şi nu numai în ale futaiului, dar şi în ale politicei, şi nu doar în ale politicei ci şi în relaţiile de zi cu zi
care le are cu toata lumea. Un jongleur şi un oportunist îngâmfat şi ipocrit ca Varujan Vosganian, greu, foarte greu mai găseşti în comunitatea asta micuţă a noastră. Greu mai găseşti o aşa curvă masculină ca el!
Locu' VII - "Flori" Violeta Vijulie,
cea care a dat SENS sculei lui Varujan
- Pe locul IX bănuim că tot ceva Alternativa 2000 e la mijloc. Şi dacă este aşa, pai atunci ar trebui să fie POPA CRISTINA, o alta angajată a mişcării "pulitice" Alternativa 2000 şi a mişcării înăuntru-afară, scoate-o-bago, dă-o-suge-o!
- Iar pentru locul X ne abţinem şi recunoaştem că nu ştim cine ar putea fi.
Ştim şi noi multe dar se pare că aici "Jurnalul Armenesc" ne întrece! Vă lăsăm deci vouă placerea de a ne dezvălui cine este amanta care ocupă ultimul loc (dar nu cel din urmă) pe lista curvelor lui Varujan Vosganian.
Şi, eventual, dacă este cazul, să ne corectaţi şi chiar să completaţi cu detalii cele ghicite de noi.

Evident, curvarul curvarilor, preşedintele Uniunii Armenilor, Varujan Vosganian, cu siguranţă nu s-a limitat doar la atât. La lista respectivă s-ar mai putea adăuga şi sexy consiliera Dogaru Ramona Loredana, şi secretara de la filiala Iaşi, Tănăsucă Diana, şi alte 2-3 gagici.
Pentru că, moştenire de la tacsu, conu Bergi Vosganian, ăla care când a aflat că Vosghi nu îi e fiu natural ci e plămădit de coana Melichian cu un vecin borât din Faţa Luncii, Jan Costache, şi-a tras şi el ibovnică şi a lăsat dracu Craiova ascunzându-se taman în Moldova şi luându-şi buletin dă Focşani, una dintre specialităţile lui de bază a lui Varu Jan este înşelatul nevestei. Şi-a înşelat şi trădat papagalul ăsta dă senator atâît de abitir nevasta, fără nici o urmă dă regret (deşi, la cum arată paparuda fofo "compozitoare" Mihaela Vosganian e dă înţeles), încât nici nu ne mai mirăm că poate să facă la fel cu oricare dintre cei cu care colaborează în viaţa dă zi cu zi, în toate domeniile în care activează, cu noi toţi până la urmă.
Şi atunci ne întrebăm pe bună dreptate, OARE CE ÎNCREDERE POŢI SĂ AI ÎNTR-UN ASTFEL DE INDIVID?


PS. Vom reveni în curând şi cu alte dezvăluiri legate de acest infam, lucruri incredibile ce pun şi mai mult sub semnul întrebării moralitatea acestui personaj.
Fapte ce vor releva, sperăm că odată pentru totdeauna, adevărata faţă a individului ce poartă numele de Varujan Vosganian.
Tineţi aproape!

VOCEA ARMENILOR"

5 comentarii:

  1. Doamne, dar e pur si simplu socant. Cel mai mult m-a socat partea cu sora Elenei Vijulie, pentru ca si eu sunt ziarista si ma gandesc asa, cu groaza, in ce hal a ajuns presa romaneasca. Cui trebuie sa-i zic eu "colega de breasla". Asta m-a socat cel mai mult. Am scris si eu ceva cu date preluate de aici:


    http://opiniicetatenesti.com/article.php?story=20100808200209336

    RăspundețiȘtergere
  2. Mizerabil articol. Și lipsit de sens și de interes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu iese fum fara foc. Varujan este un oportunist, cred. Femeile fac si desfac, fermoare.

      Ștergere
  3. Din cele citite in "JURNALUL ARMENESC" inteleg ca Violeta Vijulie a facut parte din echipa de traineri a domnului Varujan Vozganian ? O fi fost un bun trainer oare ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu Violeta Vijulie armeanul curvar are un băiat.

    RăspundețiȘtergere