Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

joi, 15 iulie 2010

În exlusivitate: Varujan Vosganian îşi schimbă pamperşii. Începe procesul intentat Uniunii Armenilor

Săptămâna viitoare vom asista la o premieră naţională: un yoghin armean, sătul să o tot ia peste bot de la rahaţii din conducerea Uniunii Armenilor din România, a pus picioru în prag şi, după douăş de ani de înghiţit flegmele aruncate în loc de salar de colonelul Bergi Margarian şi de papiţoiu securist Varujan Vosganian, le-a spus pas ăstora şi a decis că ie timpu să să ia măsuri.
În consecinţă, pă 22 iulie 2010, la Tribunalul Bucureşti, începe procesul intentat Uniunii Armenilor de numitul Ghazarian Dimitrie Avedis, dat afară în şuturi anu trecut pă motiv că iel, împrăună cu alţii, o trădat Vorganianismul şi s-o îmbogăţit prin vindere de materiale secret-compromiţătoare către bietul nostru Front.
Nu discutăm cele de mai sus aşa cum nu spunem nimic (încă) nici referitor la ce tăt împrăştia Varujan Vosganian & Co pe la Beserica Armeneasca în ultimele doo duminici în legătură cu "infractoru Ghazarian".
Ne mulţumim doar să vă anunţăm că, în urmă cu doo săptămâni, îngheţăţaru uns şef pă vecie la Cimitiru dă cărţi Ararat SRL, nea Sirun Terzian, ăla cu 5300 salar lunar dă criză, a fost însărcinat să să ocupe părsonal dă soarta procesului.
În consecinţă, Uniunea Armenilor va fi reprezentată la Tribunal în procesul de mai sus dă:
- Consilier juridic Sirun Terzian
- Avocat Ivanovici Ileana Cristina
- Consilier Juridic Jalbă Mihai.
Şi, pentru ca totu să meargă ca uns, Varujan Vosganian a decis şi suma investită în cele 3 înfăţişări, cât se estimează a avea circu.
Este vorba dă, nici mai mult nici mai puţin, 5000 de Euro + un onorariu de succes în valoare dă 10 % din suma de mai sus.
Vom reveni cu amănunte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu