Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

miercuri, 20 octombrie 2010

ULTIMA ORĂ: Mihaela Vosganian a încercat să se sinucidă cu un cocteil de alcool şi pastile

Pseudo-compozitoarea şi tocătoarea de bani publici Mihaela Vosganian, în vârstă de 49 de ani, a încercat să-şi ia viaţa aseară, după ce a băut alcool şi a luat mai multe medicamente.

Mihaela Vosganian, soţia papagalului pseudo-senator Varujan Vosganian, a fost găsită aseară în locuinţa din strada Ardeleni nr. 9 de către mama sa. Aceasta a sunat imediat la ambulanţă când a ajuns acasă şi şi-a găsit fata căzută în dormitor, în stare de inconştienţă.
Mihaela Vosganian a fost transportată imediat la spitalul de urgenţă Floreasca, surse din interiorul spitalului declarându-ne că, în momentul de faţă, aceasta se află în afara oricărui pericol.
Aceştia au mai declarat că Mihaela Vosganian urmează de aproximativ un an de zile un tratament pentru depresie endogenă cauza gestului său fiind o discuţie violentă purtată ieri dimineaţă cu soţul ei, papagalul ex-ministru Varujan Vosganian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu