Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

marți, 22 martie 2011

FRONTUL ARMENILOR DĂ UN ULTIMATUM CONDUCERII UNIUNII ARMENILOR DIN ROMÂNIA

Pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până la începerea Congresului Uniunii Armenilor din România, Frontul Armenilor face apel la toţi fraţii noştri armeni să nu accepte în niciun chip realegerea actualei conduceri a UAR.
Au trecut 20 de ani de când, prin impostură, în vârful celei mai prestigioase organizaţii minoritare din România interbelică s-a cocoţat Varujan Vosganian şi clica lui. Au trecut 20 de ani în care comunitatea noastră, în loc să prospere, a fost decimată din cauza aberantei conduceri impuse de cei din vârful Uniunii Armenilor.
Ni s-au furat casele şi terenurile. Ni s-au distrus şi vândut cimitirele. Pe oasele strămoşilor noştri din întreaga Românie umblă acum câinii maidanezi şi cresc buruienile. Sfintele noastre lăcaşuri de închinăciune au ajuns în paragină.
Puţinii tineri ce mai există în rândurile noastre nu sunt promovaţi şi li se preferă în schimb aceiaşi puradei ai conducătorilor UAR ce se plimbă pe banii Uniunii Armenilor în străinătate.
Nu mai avem conducători care să ne asculte păsurile, adevăraţii intelectuali ai comunităţii noastre sunt mereu ocoliţi iar filialele UAR din întreaga ţară sunt vizitate şi finanţate doar în preajma alegerilor.
Avem în schimb conducători ce s-au umplut de bani pe seama noastră, şefi aroganţi şi hoţi, cu familii depravate ce nu au făcut şi nu fac cinste acestei comunităţi, preoţi ce s-au făcut remarcaţi doar prin scandalurile sexuale la care participă şi jurnalişti beţivi şi lingăi.
Ajunge!!!
Frontul Armenilor dă astăzi un ultimatum conducerii Uniunii Armenilor din România:
Dacă la Congresul Uniunii Armenilor nu se vor retrage de bunăvoie, ÎN ÎNTREGIME, de la şefia Uniunii Armenilor din România, vom da publicităţii toate documentele şi înregistrările audio / video pe care le-am promis până acum.
Nu vom ierta şi nu vom avea milă nici de familiile voastre, nici de copiii voştri şi nici de susţinătorii acestor borfaşi ce ne conduc!!!
Este ultima şansă pe care o mai au lichelele Varujan Vosganian, Sirun Terzian, Bergi Margarian, Mihai Liviu Stepan Cazazian, Anais Nersesian, Madlene Karakaşian, Natalia Ina Gheorghiu, Drtad Bartumian, Vartan Martaian, Eduard Narcis Antonian, Laudă Mirona, Zare Nazarian, Azaduhi Varduca Horenian şi familiile lor.
Altfel ne vom uita împreună la o serie de filme şi fotografii porno, vom vedea cine şi mai ales ce prizează, veţi afla cât costă să primeşti premiul UAR, vom vorbi cine şi mai ales de ce s-a sinucis în ultimii 20 de ani, vom analiza adevărata situaţie financiară a UAR, vom lămuri cine şi de ce se mai judecă prin tribunalele României, etc. etc. etc.
Aşteptăm deci Congresul UAR şi ne bazăm pe armenii care încă mai au coloană vertebrală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu