Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

vineri, 8 aprilie 2011

VOTAŢI VARUJAN PAMBUCCIAN!

Frontul Armenilor din România şi Grupul „Vocea Armenilor“ propun pentru funcţia de preşedinte al Uniunii Armenilor din România pe domnul Deputat Varujan Pambuccian.
Membru marcant al comunităţii noastre, persoană activă ce ne-a reprezentat cu cinste etnia în Parlamentul României încă din anul 1996, domnul Varujan Pambuccian a fost pentru noi armenii modelul adevăratului deputat şi lider al Grupului Minorităţilor Naţionale.
Domnul Pambuccian a ştiut mereu să ne asculte păsurile, a avut întotdeauna o atitudine echidistantă, sinceră şi corectă, nu a folosit niciodată patrimoniul Uniunii Armenilor din România în interes personal şi nu şi-a făcut de râs etnia prin afaceri necurate şi relaţii extraconjugale.
Domnia sa este astăzi unica şansă pentru comunitatea noastra de a-şi reveni după urgia suferită de când în vârful conducerii s-a cocoţat Varujan Vosganian şi acoliţii lui.
Este ocazia unică pentru membrii comunităţii noastre de a reîncepe cu adevărat o viaţă nouă şi de a ieşi în lume cu fruntea sus.
Domnul Varujan Pambuccian este astăzi liantul între generaţiile mai vechi şi generaţiile tinere, echilibru perfect între functia de Preşedinte al Uniunii Armenilor din România şi reprezentarea comunităţii armene în Parlamentul României.
Nu mai avem nevoie de un preşedinte dedicat altor organizaţii politice.
Nu mai avem nevoie de farisei care ştiu doar cum să-şi îmbogăţească familiile.
A venit timpul să avem un preşedinte dedicat trup şi suflet intereselor şi prosperităţii comunităţii noastre!

A SOSIT MOMENTUL SCHIMBĂRII!
VOTAŢI VARUJAN PAMBUCCIAN!
SALVAŢI VIITORUL ARMENILOR DIN ROMÂNIA!
MERGEŢI LA VOT MÂINE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu