Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

vineri, 3 iunie 2011

Vosganian şi-a pus lagabii să ne închidă

SERVICIUL DE TELECOMUNICAŢII SPECIALE E CU OCHII PE NOI
IAR PRIMĂRIA IAŞI NE-A ŞTERS SITE-UL

Cum promiteam ieri revenim cu detalii explozive despre cine şi cum poartă sâmbetele Frontului Armenilor şi site-urilor sale.
Aşadar vă povesteam ieri de un labagiu (sau mai mulţi) care, în ziua de 9 aprilie 2011, ora 18.35, s-a găsit să intre în contul nostru de administrator. Labagiul (sau labagii) semnează cu ip-ul 82.77.24.61. Potrivit Blogger (cel ce găzduieşte "Jurnalul armenesc"), la aceeaşi oră şi aceeaşi zi (9 aprilie 2011, ora 18.35), s-a făcut şi o cerere de ştergere a site-ului nostru, cerere venită de la acelaşi IP 82.77.24.61.
Ne-a luat ceva timp pân să ne recuperăm datele şi parolele dar apoi am zis că e bine să vedem cine a vrut să ne-o tragă.
Pentru cine nu are habar de cum stă treaba cu aceste ip-uri postăm mai jos identitatea celui care, în seara de 9 aprilie 2011, a şters site-ul nostru "Jurnalul armenesc":
După cum se poate vedea în partea stângă, responsabil cu ştergerea site-ului nostru a fost un angajat al Primăriei Iaşi, posesor al pc-ului cu numărul 14.
Cretinul respectiv a mai intrat şi altădată pe site-ul nostru însă acum are poliţia pe urmele sale.
Pe de altă parte, privind lista cu celelalte ip-uri care se plimbau pe "Jurnalul armenesc" (85.122.3.114, 85.120.255.230 şi 85.120.254.171) toate fac parte din... Serviciul de telecomunicaţii speciale. Dovada o aveţi mai jos:
Cum cine e Serviciul de Telecomunicaţii Speciale?
Ia citiţi icişa:
"Serviciul de Telecomunicatii Speciale este organul central de specialitate, cu personalitate juridica, ce organizeaza si coordoneaza activitatile in domeniul telecomunicatiilor speciale pentru autoritatile publice din Romania si alti utilizatori prevazuti de lege. Institutia are structura militara si face parte din sistemul national de aparare.

Telecomunicatiile speciale reprezinta transmisii, emisii sau receptii de semne, semnale, scrieri, imagini, sunete sau informatii de orice natura prin fir, radio, sistem optic sau prin alte sisteme electromagnetice pentru utilizatori aprobati prin lege.

Autoritatile publice ale statului roman in folosul carora functioneaza telecomunicatiile speciale sunt:
- Parlamentul Romaniei;
- Administratia Prezidentiala;
- Guvernul Romaniei;
- Institutiile care desfasoara activitati in domeniul apararii, sigurantei nationale si ordinii publice;
- Administratia publica centrala si locala;
- Autoritatea judecatoreasca:
- Curtea Suprema de Justitie;
- Ministerul Public;
- Consiliul Superior al Magistraturii;
- Curtea de Conturi;
- Curtea Constitutionala;
- Organele de conducere din cadrul organismelor guvernamentale si al unor organisme neguvernamentale de interes national.

Telecomunicatiile speciale se caracterizeaza printr-un grad inalt de protectie si confidentialitate. Activitatea Serviciului de Telecomunicatii Speciale este organizata si coordonata de Consiliul Suprem de Aparare a Tarii. Controlul asupra activitatii institutiei se exercita de catre Parlamentul Romaniei, prin comisiile pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala ale celor doua Camere."
Sursa: www.stsnet.ro

Aşadar, cu câteva minute înainte de a fi şters site-ul nostru tovarăşii de la STS (colegii lui Vosganian din 1984) a cautat pe "Jurnalul armenesc" informaţii. În ce scop? Asta rămâne de stabilit.
Însă nu ştim cât de mult se mai poate numi STS un serviciu secret şi serios (mai ales unul care este specializat în mijloace de comunicare) atâta timp cât îşi pescuieşte informaţiile de pe internet. Şi le caută aşa încât să se vadă numele instituţiei şi ip-ul real.
Oricum, pentru că şi STS a mai fost pe site-urile noastre îi anunţăm şi pe ei, şi pe labagii de la Primăria Iaşi că, începând de mâine, o să cam aibă ce citi.
Până atunci îl salutăm pe Vosganian cu aceeaşi întrebare pe care i-o pusese maestrul David Ohanesian: "Mai ştii bă labagiule ce făceai în 1984???" şi cu urarea pe care o face galeria Stelei când apare (b)oierul Becali: "MUIE BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu