Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

sâmbătă, 10 iulie 2010

Porcul Varujan Guzganian vrea alegeri anticipate. Românii îl trimit în Regina Mamă

Azi, la Ieşi, porcu Varujan Vosganian (că mai nou aşa ie la Uniunea Armenilor, slăbeşte Matematician şi se îngraşă Guzganian) a anunţat că i s-a pus lui pă chelie că e mai mişto să se facă alegeri anticipate la anu.
Ne-am uitat şi noi pă diverse surse ce părere au românaşii dă părţu emanat de Vosganian. Iată câteva opinii dă pă forumul Evenimentul Zilei:
- Bai bronzatule,asta este problema Romanilor,asa ca nu te baga.Tara arde,iar baba se piaptana:sunt inundatii,oameni care au murit,iar tu nu ai niciun pic de respect pentru acest Popor, care accepta prezenta unui individ ca tine.
- Anticipate?
Fie la inceput, fie la sfarsit de 2011, fie chiar maine, vor face ca partidul penalilor, PeNaLe, sa aiba mari probleme de... trecerea pragului electoral, 5%! Vojganian este unul din idivizii care, in 2007-2008 au dus economia romaneasca, din nou, pe malul prapastiei, chiar din postul de "ministru al finantelor" !
A uitat asa de repede 'economistu' lu' peste', desptre acele cresteri de pensii cu 100% si... cresteri salariale fara nicio sustenabilitate in realitatea economica?!
A uitat vojganian de pomenile electorale fara sfarsit din 2008, prin care el si tradiceanu manipulati prin sfori de mafia ilici si paturiciu, sperau ca PeNaLe sa ajunga la 40% la alegerile din noembrie 2008?!
Mai sa fie ei de amnezi!
A trebuit sa se multumeasca si cu 18% dupa potopul de pomeni electorale si aducerea economiei de la o asa-zisa crestere economica de 8% in primavara 2008 la... (-)MINUS 7,5% in decembrie 2008???!!!
Sa-i aducem aminte, amnezului vojganian, cand tradiceanu, la inceput de decembrie 2008, incerca sa maresca cu 300% taxa la autoturisme, ca sa mai mascheze de dezastrul economic in care impinsese economia romaneasca, cand a hotarat sa elimine PD de la guvernare si sa guverneze tara cu un guvern cu sutinere transparenta de 20% in parlament!
- Armeanul asta borfasi ,care a furat cit a fost la guvernare cu Nimiceanu,au lasat tara intr-o saracie groaznica,crede ca Romania are bani pentru organizarea de alegeri sau suspendarea de presedinte.LOCUL LUI ESTE IN PUSCARIE----IAR DACA SCAPA CU VIATA DE ACOLO SA FIE EXPULZAT IN Armenia lui .Poate pleaca cu OLIGOFRENUL DE antonescu si cu MONGOLOIDUL de ponta.
- Cred că armeanului îi pare rău că Băsescu i-a aruncat pălăria în mulţime în 2005
la alegeri.!?!?!? Propun o chetă, să i-o plătim.! Subscriu cu toată răspunderea la mesajele anterioareşi recomand celor care doresc PUTEREA prin alegeri antici-
pate să-şi mai pună pofta-n cui. Să nu uite că am ajuns în această situaţie deli-
cată datorită rapacităţii lor. Mă mir că nu le este ruşine să mai apară la televizor.
Dar dacă e vorba de GHIŞE, CALIMENTE, POCORA, et comp. nu-i de mirare.!!!!!
PS. Am omis pe dna. CÂMPEANU, HAŞOTI şi alţii care se ştiu. Să mă ierte. !!!!!!!
- Speri mata' , da' speri degeaba, dle "ex" !
Ti s-a facut iar de lins deshtele ?! Mai ho, ca nu mai e de unde !
Acum e de strans cureaua. Sau, daca vrei altceva (special pentru matale)... de supt !
- Vosganian prin prostia , aroganta si tupeul sau a adus mai multe voturi lui Basescu decat o filiala judeteana PD-L. In comparatie cu ipochimenul asta, Boc, Udrea si chiar generalul Oprea par geniali.Acum ceva timp propunea sa se scoata banii din rezerva BNR si sa se finanteze deficitul bugetar cu ei. Oamenii aia de la Banca Nationala au ramas stupefiati.Omul este de o tampenie colosala , unica.
- Armene, o vorba romaneasca de la mine; mai du-te-n..pizda.ma-ti-i. Asa, ca tot vine iarna si-or sa-ti inghete urechile tale demagar.
- E NEVOIE CA SA-TI MAI TUNZI BARBA AIA CA AI FACUT PADUCHI !!!!
- Armeanul l-a "iertat" pe Patriciu de 600 mil$ datorie la statul roman(pt.Petromidia), asa ca ramane cel mai mare poet dintre finantisti si cel mai mare contabil dintre poeti!

Şi, dacă mai vreţi, căutaţi şi singuri, că găsiţi căcălău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu