Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

vineri, 9 iulie 2010

ULTIMA ORĂ: "Ziarista" Andreea Pavel îşi caută altă redacţie

Nici nu am postat bine dezvăluirile privind pe centurista de la Irish Pub Andreea "Deea" Pavel că un cititor ne-a şi trimis o rugăminte.
După cum se poa vedea sugativa Deea deja cată altă redacţie că pă ăia de la "Dezvăluiri" i-a muls de tot ce se poa mulge.
Acu noi nu obişnuim să punem pile pentru nemenea da ne-am zis că-i păcat (era să scriem căcat) să lăsăm asemenea talent nevalorificat.
Uitaţi-vă la puoză:
Are fata darul limbilor? Îl are. Mediu şi începător da tăt ie ceva... O mai instruieşte Vosghi pă parcurs.
Îi place în grup (sau iechipă, cum scrie ea)? Îi place.
Îi o fire "justiţiabilă"? Ieste. Păi nare nevoie Uniunea Armenilor de justiţiari care să apere popou lu Vosganian? Are!
Îi "colaborator fidel, serios şi de nădejde"? Ea se jură pe săgeata liberală că îi.
Păi şi atunci, ne-am zis, nu ie păcat să peardă tovu Mihai Stepan Cazazian o asemenea podoabă?
Locuri goale în redacţia "Ararat" îs căcălău că doar aşe Vartan Martaian-Nersesian (sau invers, cum vreţi) poa vine aşa mai des pe la muncă, că găseşte ţâţe şi alte alea de pozat derect în redacţie şi nu mai tre să alerge ca nebunu, pe banii statului, să pozeze fofoloance prin ţară. Mustangul Eduard Antonian este şi el mai mult lipsă, cu transfuzii de vodculiţă şi a ajuns Edi Horasangian mai prezent pe la redacţia aia decât istoricu alcoolic ce se mândrea când dădea m..e pe barba lui Vosganian, iar restu, dacă nu îs daţi afară (apropos, în curând e mare show mare K1 Ghazarian-Vosganian la Tribunalul Bucureşti, ne vedem acolo, da?) îs internaţi la spitalul de creieri încinşi.
Şi-atunci, nu se găseşte un loc cald acolo şi pentru tanti Deea Pavel?
Zicem şi noi, ca opinia publică...
Că bani de salarii babane aveţi şi Mihai Stepan Cazazian - Vioară rece poa' doar aşe îşi mai alină şi el doru de Arminica lui, aia de s-a dus taman în Belgia pentru o "iarbă" (apropos, în curând noi dezvăluiri faine cu drogata lui croitoreasa-redactoare şi vioristu' cel viteaz).
Hai dom colonel Bergi, nu fi hain, doar un locşor, atât cerem şi noi...
Că de papa i-o găsi ceva Regina Mamă. Doar e viitoarea soacră, nu???
Hai nea colonelu...
Te rugăm...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu