Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

sâmbătă, 10 iulie 2010

Varujan Pambuccian are grija de afacerea Tatomir

Seful Comisiei IT&C din Camera Deputatilor se lanseaza in afaceri

Cabinetul Calin Tatomir a fost evaluat anul trecut, in luna noiembrie, la aproximativ doua milioane de euro, potrivit fostului actionar. Cabinetul Calin Tatomir (CCT) a incheiat anul 2007 cu o cifra de afaceri de 4,09 milioane de lei (1,22 milioane de euro) si un profit net de 250.285 de lei (aproximativ 75.000 de euro, la un curs mediu al anului trecut de 3,33 lei/euro). Tatomir a estimat ca cifra de afaceri a companiei de consultanta va creste pana la finalul anului cu aproximativ 50 de procente.
Varujan Pambuccian a adaugat ca au fost anulate trei contracte cu Microsoft, in valoare totala de 20.000 de euro, iar CCT nu va avea colaborari cu compania pe care o va conduce Tatomir. Deputatul a precizat ca va schimba numele cabinetului de consultanta, dar va pastra sigla si sloganul acestuia si a precizat ca intentioneaza sa realizeze investitii care ar putea scadea profitul CCT. El a adaugat ca, in perioada urmatoare, compania va aborda, ca parte a strategiei, directii noi de activitate si va lansa produse noi. „Vom adauga servicii de consultanta si in comunicatii, alaturi de serviciile legate de tehnologie. O alta directie a strategiei este aceea de a transforma cabinetul, construit in jurul persona- litatii lui Calin (n.r. - Tatomir), intr-o masina care sa functioneze indiferent de cine este administrator”, a precizat noul proprietar. Deputatul a mai spus ca nu se va ocupa de administrarea firmei, ceea ce ar fi dus la un conflict de interese cu pozitia pe care o detine in Camera Deputatilor, ci se va implica doar la nivel strategic.
Varujan Pambuccian abia intra in afaceri, in timp ce recent-numitul sef al ANRCTI spune ca a iesit din businessurile de telecom pe care le avea pentru a evita conflictul de interese. In declaratia de avere, Nistoran declara la inceputul anului participatii de 100% la Digital Pro si cate 98% la Televoice si NetCom. Dupa numirea in functia de presedinte ANRCTI a spus ca a dat mandate de vanzare a tuturor actiunilor sale catre Capital Partners pe perioada nedeterminata. Tot el a infiintat si compania GlobalNet, al carei pachet majoritar de actiuni l-a vandut in 1999 catre Avenir Telecom, principalul distribuitor de telefoane mobile din Franta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu