Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

luni, 9 august 2010

Citiţi astăzi: Uniunea Armenilor din România stârneşte cel mai mare scandal politic în care este implicată o minoritate naţională din România

Astăzi, la ora 12.47 fix vom publica un articol exploziv despre cel mai mare scandal politic stârnit de o minoritate naţională din România după 1990.
Dezvăluiri şocante despre cum sunt educaţi puradeii bulibaşilor Uniunii Armenilor şi la ce dezastre poate duce comportamentul piţipoancelor şi băieţilor de bani gata, crescuţi în puf de Euroi, de Varujan Vosganian & Co.
Este de ajuns să vă spunem că, în urma dezvăluirilor noastre, s-au autosesizat Departamentul pentru Relaţii Interetnice - DRI, Secretariatul General al Guvernului (SGG), corpul de control al Primului Ministru, Inspectoratul General al Poliţiei Române, Procuratura Generală plus 6 mari organizaţii internaţionale.
Ţineţi aproape.
Va merita!
Din păcate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu