Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

luni, 9 august 2010

Incredibil: Drogata Armina Stepan Cazazian în atenţia Procuraturii Generale. Tort cu Adolf Hitler pentru fiica lăutarului Mihai Stepan Cazazian

Uniunea Armenilor din România s-a trezit implicată, recent, în cel mai mare scandal politic stârnit de o minoritate naţională din România după 1990. Asta din cauza publicării, pe o cunoscută reţea de socializare, unor fotografii în care Armina Stepan Cazazian, fiica redactorului şef al fiţuicilor "Ararat" şi "Nor Ghiank", se făleşte cu un tort cu chipul lui Adolf Hitler pe care l-a servit, la majoratul ei, invitaţilor prezenţi.
După cum veţi vedea din fotografiile de mai jos, drogata Armina Stepan Cazazian, fiica lăutarului Mihai Stepan Cazazian, redactor şef doar cu numele peste fiţuicile "Ararat" şi "Nor Ghiank" şi a croitoresei unsă peste noapte, cu carte de muncă şi salar, da' făr' un rând publicat timp de 20 de ani, "redactor" al aceloraşi fiţuici, vorbim aici de Simona Carmen Stepan Cazazian, şi-a comandat de ziua ei, acu ceva timp, un tort tiramisu cu... chipul lui Adolf Hitler. Sursele noastre ne-au declarat că întreaga petrecere oferită de Armina Stepan Cazazian cu prilejul majoratului a fost una cu tematică nazistă.
Şi, ca momentul să fie într-adevăr de neuitat, drogata Armina Stepan a fotografiat totul grăbindu-se apoi să posteze o parte din imagini pe un cunoscut site de socializare.
Asta după ce taică-său, lăutarul Mihai Stepan Cazazian, i-a dăruit, tot cu acest prilej, şi un aparat foto digital Canon PowerShot A610 din modestu său salar de bugetar. Preţul obectului: 1 285 Ron.
În urma publicării acestui articol Procuratura Generală s-a autosesizat şi a deschis un dosar pe numele drogatei Armina Stepan, actualmente trimisă de tacsu, bugetaru', pe banii statului român, să fumeze "iarbă" taman în Belgia.
Surse din procuatură ne-au declarat că, dacă fotografiile se dovedesc reale, Armina Stepan Cazazian se face vinovată de încălcarea Ordonanţei nr. 31 / 13 martie 2002
(actualizată până la data de 6 mai 2006) ce prevede interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii. Pedeapsa ce se aplică în astfel de cazuri este, conform Art. 5 şi Art. 8 a OUG de închisoare de la 3 luni la 3 ani, interzicerea unor drepturi şi amendă de la 2 500 la 15 000 Ron.
Şi acum ete minunăţiile de care vorbeam (pentru că oricum după apariţia acestui text contul respectiv va deveni amintire anunţăm clanul Stepan Cazazian şi organele de anchetă că am salvat noi toate postările) nu înainte de a aminti că, în urma sesizării noastre,
Autoritatea pentru Memoria Eroilor şi Martirilor Holocaustului din Ierusalim, Israel, Centrul de Studii Ebraice Goldstein Goren al Universităţii din Bucureşti, Centrul de Documentare Evreiască Contemporană din Milano, Italia, Centrul de Documentare Evreiască Contemporană din Paris, Franţa, Institutul Naţional de Studiere a Holocaustului din România Elie Wiesel şi Comunitatea Evreiască din România au reacţionat prompt şi au trimis instituţiilor statului român scrisori de protest cerând să se ia imediat atitudine faţă de acest incident:
Contul "The bridge sand ballon" deschis de drogata
Armina Stepan pe un cunoscut site de socializare
Tortul Adolf Hitler pe care Armina Stepan
l-a servit
invitaţilor de ziua ei. În partea dreaptă,
subliniat cu roşu,
data realizării imaginii:
5.09.2007, aceeaşi cu data
naşterii
drogatei din Aleea Barajul Cucuteni nr. 3
Detaliu cu Tortul "Adolf Hitler", păpat între o pauză
de "iarbă" de pretenii de-o viaţă
ai drogatei Armina Stepan
Cazazian

PS.
Pentru cele de mai sus cerem demiterea imediată a lăutarului Mihai Stepan Cazazian, cel care nu are calitatea morală să conducă ziarele comunităţii noastre. Din cauza lui şi a celor ca el celebrul argument folosit de Adolf Hitler: "Cine, la urma urmei, îşi mai aminteşte de nimicirea armenilor?" este azi aproape realitate.

Va urma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu