Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Avedis Ghazarian a câştigat procesul cu labagii de la Uniunea Armenilor

La data de 28 octombrie 2010 Tribunalul Bucureşti a admis contestaţia yoghinului Avedis Ghazarian şi îi obligă pe labagii din fruntea Uniunii Armenilor să ia ce le place lor mai mult. Nuuuuuuu, nu şpagă... ci MUIE.
Iată textul integral aici:
"Admite contestaţia formulată de Ghazarian Dimitrie Avedis, domiciliat în Bucureşti, str. Caporal Ilina nr. 6 bloc 14 scara 2 ap. 66 sector 5, în contradictoriu cu Uniunea Armenilor din România, cu sediul în Bucureşti, Bd. Carol I nr. 43 sector 2. Constată nulitatea deciziei nr. 11/20.01.2010 emisă de intimată. Obligă intimata să-l reintegreze pe contestator în postul deţinut anterior concedierii, şi să-i plătească despăgubiri egale cu salariile indexate majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat acesta de la data concedierii şi până la data reintegrării efective. "

Singura parte proastă în toată povestea asta este că săracu yoghin va fi nevoit să stea iar sub papucu şi băşinile lu' Vosghi, Regina mamă, Sirun îngheţăţaru, colonelul Berci şi toată clica lor de parveniţi.
Da' cine ştie, poa' tocmai asta îi place lui musiu Avedis.

Un comentariu:

  1. Vom publica cit de curind modul in care Vosganian si gasca lui de mafioti de la UAR s-au comportat in timpul procesului.
    Am fost prezenti acolo la toate sedintele si avem informatii absolut INCENDIARE.
    Vom publica o parte dintre ele pe internet, ori prin Jurnalul Armenesc ori printr-un alt site propriu.
    Dar, cel mai sigur vom aborda subiectul chiar in cadrul CONFERINTEI NATIONALE care va avea loc in viitorul apropiat.
    Ii promitem lui Vosganian si camarilei lui, ca vom avea subiecte tari de abordat cu ocazia Conferintei.
    Sa fie sigur "domnia sa, imparatul atotputernic" ca nu va mai avea parte de o Conferinta Nationala linistita, in care toti dorm si el face ce vrea, asa cum s-a obisnuit pina acum ....

    RăspundețiȘtergere