Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

vineri, 5 noiembrie 2010

Unde e vorba dă pomană hop şi labagiul de Varujan Vosganian

Lumeeeeeeeeeee, lumeeeeeeeee...
A murit Păunescovici. "În sfârşit", spun mulţi. "Numa' cine tre să crape nu mai crapă!", spun şi mai mulţi.
După cum îi e obiceiul, învăţat dă la măsca şi tacsu, Varujan Vosganian - ţiganu' de altădat din Faţa Luncii - Craiova, hop şi iel la pomană.
Cât timp a trăit Bardu' labagiul Vosganian nu a scos o vorbă dăspre iel, ba mai mult, urla în gura mare că-l scuipă-n gură pe comunistu' de Arachelian care-i linge băşinile poetului.
Acu', că s-a adunat popor şi prende la uameni, hai şi Guzganian să-şi amintească ce-l lega de ăsta de-i zice lumea "al doilea Eminescu".
Ia citiţi icişa ce-şi aminteşte labagiu' lu' Regina Mamă:
"L-am cunoscut pe Adrian Păunescu mai îndeaproape în Parlament, unde am fost colegi mulţi ani. Şi nu doar colegi de Parlament ci, aş zice, colegi de bancă, pentru că la şedinţele Biroului Permanent al Senatului şedeam alături, eu, preşedintele Comisiei pentru Buget-Finante, el, preşedintele Comisiei pentru Cultură. Se apleca uneori către mine şi îmi şoptea: scrie-mi o poezie! Apoi o împăturea, o băga în buzunarul de la piept şi o publica în revista lui capricioasă"
Declaraţia, psitată sub o puoză daia în care Vosghi îşi dă aiere dăntelectual şi-şi beleşte uochii sub uochelarii dă firmă, a fost postată, dăsigur, pe site-ul televiziunii Vântului.
Noroc că un cetitoriu, mai iute la minte dăcât rahatul din fruntea Uniunii Armenilor, s-a grăbit ş-a postat şi iel un comentar, aşa, ca uomu din popor. Cică:
"Atita va ducea mintea pe amindoi ! Si noi va plateam sa faceti legi si sa ne conduceti , sobolani de calimara ce sinteti !"
Păi n-are dreptate bietu cetitoriu???
Aşa-i: bă rahat ţigănesc, după ce tă dai armean şi ne ceri voturi, acu tă lauzi că d-aia te-am trimis în parlament, să iei ditamai salaru păntru neşte poezii dă să şterge Edi Horasangian dă muci cu ele?
Hai sictir atunci! Nu avem noi dreptate că pomenim tăt timpu ziua în care te-ai ivit şi tă băgăm în toate orificiile puturoase ale lu' măcta? Regina mamă, de.

PS. La pomana Bardului parcă vedem că o să apară şi celalt handicapat, Bedros Os-de-Ros Horasangian. Că vorbaia, ie şi iel în curs de ievoluţie spre humanoid şi are nevoie do banană-n plus. Că prea ie iute dă mînă fracsu, Edi Horasangian, şi mereu rămîne Petruş cu buza umflată şi salivândă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu