Pagini

DEMISIA:

Frontul pentru Renaşterea Armenilor din România cere oficial, începând de astăzi, 10 noiembrie 2009, demisia întregii conduceri a Uniunii Armenilor din România ce se face vinovată de furt şi proastă gestionare a fondurilor DRI.

marți, 5 aprilie 2011

Ultima oră: S-a stins baritonul Cornel Agop

Cotidianul Adevărul publică, în ediţia sa din oraşul lui Tavitian & Co., o ştire despre dispariţia tragică a baritonului Cornel Agop pe care noi, cei ce nu suntem de teapa lui Andreea Deea Pavel, o regretăm sincer, trecând peste afinităţile ce le avea cu vosganienii, bercimargarienii, terzienii şi alţi neanderthalieni:
Un bariton din Constanţa a murit într-un mod stupid: s-a înecat, sâmbătă, cu o bucată de carne dintr-un produs fast-food pe care şi-l cumpărase din zona Gării. Astăzi, el a fost condus pe ultimul drum.

Armeanul Cornel Agop (41 de ani) era, de mai bine de 20 de ani, bariton în corul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" din Constanţa. Artistul a murit sâmbătă seară, în timp ce mânca un kebab, pe care şi-l cumpărase de la un fast-food din zona gării Constanţa. Baritonul s-a înecat cu o bucată de carne şi s-a prăbuşit în stradă, asfixiat cu bucăţica de mâncare.

A murit pe stradă

Oamenii din jurul său nu au făcut nimic pentru a-l salva pe artist, iar medicii de pe Ambulanţă au intervenit în zadar.

Ieri dimineaţă, trupul neîsufleţit al artistului a fost depus în holul teatrului, unde zeci de colegi şi constănţeni şi-au luat rămas bun de la bariton.

În jurul orei 15.30, Cornel Agop a fost condus pe ultimul drum. Cu lacrimi în ochi, apropiaţii armeanului spuneau că refuză să accepte că prietenul lor a murit. „A fost un om deosebit, energic. Unul dintre puţinii oameni care te întâmpinau dimineaţă cu zâmbetul pe buze", spune Daniela Vlădescu, directorul de la Oleg Danovski.

O colegă a baritonului spunea ieri că refuză să conştientizeze dispariţia artistului. „Dumnezeu l-a vrut la el. Cornel răbda şi îndura, era de o energie extraodrinară", a spus Daiana Gavrilescu, una dintre colegele baritonului."

Dincolo de tragicul eveniment, pentru a vedea în ce stare a ajuns comunitatea noastră, trebuie subliniată absenţa aproape totală a membrilor filialei UAR Constanţa de la ceremonia funerară şi, mai ales, comentariul sec al unuia din cei 3 (trei) armeni prezenţi:

„Vezi ce se întâmplă dacă încerci să-l imiţi pe Vosganian? Nu toată lumea poate băga în burdihan cât ăştia de la Bucureşti!“

Aşa-i domnule Edi, ai perfectă dreptate.

Dar nu puteai să te abţii cu comentariul ăsta măcar până mâine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu